Lite om mig  och mina kunder:

Jag, Marianne Hiort af Ornäs, är född och uppvuxen i Vaxholm, en liten kuststad utanför Stockholm. Under många år har jag arbetat för statliga myndigheter och privata näringslivet.

Alltsedan Internet introducerades har jag följ med utvecklingen, certifierade mig som nätverkstekniker och utbildade mig till webbdesigner som byggde på min tidigare konstnärliga utbildning. Därtill har jag kännedom om olika kulturer då jag rest, bott och arbetat i olika länder i skilda världsdelar.

Några kunder inom olika branscher

 

 

 

Förutom att jag på fritiden målar, har jag sedan start  koncentrerat mig på att arbeta med hemsidor för småföretag och privatpersoner.

Hemsidorna utvecklar vi tillsammans. Vi låter hemsidorna växa fram så att de speglar uppdragsgivarens och företagets behov och önskemål. Jag vill att vi båda skall vara nöjda. Du stolt över dina hemsidor, jag nöjd med mitt arbete. Detta till fast pris.

Nedan visas några av mina kunder som har haft sina önskemål beroende på verksamhet och målgrupp. Från enkel lösning till mer komplexa med inbyggda sidbyggare och avancerade inställningar för olika plattformar.

NB. skicka gärna ett email för att boka ett kostnadsfritt möte/NB

Varje mall eller tema har inbyggda verktyg och utseenden. Mina kunder inom: företagande, hälsa, utbildning, omsorg m.m.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram