Facebook Demo

Humanism & Kunskap

Organisation
1K

Religiöst och politiskt oberoende. Humanismen står för medmänsklighet, tolerans, försoning och rätten till din egen tro och livsåskådning.

Humanism & Kunskap

1 day 11 hours ago

Svensk vikingahistorik som inspirerat till Tolkiens ”Sagan om Ringen” och Games of Thrones. Kvädet om Beowulf har sannolikt sitt ursprung från Gotland. Kersti Wistrand uppmanar till att se programmet på SVT ikväll (21 okt. Artikeln har också länk till SVT-play se Humanism & Kunskap

Humanism & Kunskap

4 days 11 hours ago

Kersti Wistrand har besökt Hembergsskolan där Carina Olofsson, som även är ordförande i sameföreningen, undervisar i sydsamiska.

Humanism & Kunskap

1 week 2 days ago

Peter Handke tilldelades Nobelpriset i litteratur här presenterar Kersti Wistrand Hans bakgrund och filmen Himmel över Berlin till vilken han skrev manuset tillsammans med filmens regissör Wim Wenders.

Humanism & Kunskap

1 week 3 days ago

Sara Danius har lämnat oss i sorg och saknad.

Humanism & Kunskap

1 week 4 days ago

Min rapport/recension från tisdagens föreläsning i Parapsykologiska sällskapet. Intentionen var att snappa upp så mycket som möjligt av erfarenheter och tankar från dessa läkare som helt uppenbarligen hade haft egna exceptionella upplevelser och försökt förstå dem utifrån olika hållpunkter. Publicerat på Humanism & Kunskap

Humanism & Kunskap

1 week 6 days ago

”Deepfakes” är videos som skapas med hjälp av artificiell intelligens och som knappt går att skilja från det som är verklighet. Strategin följer naturligt på “Den stora lögnen” som kännetecknar Trumpadministrationen. Artikel av Kersti Wistrand på Humanism & Kunskap

Humanism & Kunskap

2 weeks 5 hours ago

Mikael är den ärkeängel som anses stå Gud närmast. Han är himmelens beskyddare och en andlig krigare som leder kampen mot kaoskrafterna. Kersti Wistrands artikel presenterar trosföreställningen om ärkeängel Mikael på Humanism & Kunskap

Humanism & Kunskap

2 weeks 1 day ago

Dokumentären: The Patient Who Built a Hospital utsågs till Best in Festival dokumentärkategorin vid den amerikanska filmfestivalen WRPN - Women’s International Film Festival.

Humanism & Kunskap

2 weeks 1 day ago

Sällskapet för Parapsykologisk forskning bjuder in till föredrag för den som är intresserad av "Exceptionella upplevelser". Onsdag 9 okt kl 19.00 i Fältöversten ingång mot Karlavägen, Stockholm.

Humanism & Kunskap

2 weeks 4 days ago

På Västerås brandstation arbetar en grupp “funkisar” med att tvätta bilar, hämta tvätt, plocka undan. De är riktiga glädjespridare för brandmännen på Vallby.


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram