Jag, Marianne Hiort af Ornäs, är född och uppvuxen i Vaxholm, en liten kuststad utanför Stockholm. Under många år har jag arbetat för statliga myndigheter och privata näringslivet.

Jag har följ med utvecklingen av IT sedan start, certifierade mig som nätverkstekniker och utbildade mig till webbdesigner som byggde på min tidigare konstnärliga utbildning. Därtill har jag kännedom om olika kulturer då jag rest, bott och arbetat i olika länder i skilda världsdelar.

adjfö
alkdäakg


Förutom att jag på fritiden målar,
har jag sedan flera år  koncentrerat mig på att arbeta med hemsidor för småföretag och privatpersoner.

Hemsidorna utvecklar vi tillsammans. Vi låter hemsidorna växa fram så att de speglar uppdragsgivarens och företagets specialiteter. Jag vill att vi båda skall vara nöjda. Du stolt över dina hemsidor, jag nöjd med mitt arbete. Detta till fast pris.

 

 

Några kunder inom olika branscher

Exempel på layouter/tema

Jag arbetar i WordPress, ett säkert on-lineverktyg för att bygga webbsidor. Det finns en mängd olika utföranden och funktioner. Varje mall eller tema har inbyggda verktyg och lay-outer.

 

p
P

Nedan visas några av mina kunder som har haft sina önskemål beroende på verksamhet och målgrupp. Från enkel lösning till mer komplexa med inbyggda sidbyggare och avancerade inställningar för olika plattformar.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram