Välj en sida

Jag, Marianne Hiort af Ornäs, är född och uppvuxen i Vaxholm, en liten kuststad utanför Stockholm. Under många år har jag arbetat för statliga myndigheter och privata näringslivet.

Jag har följ med utvecklingen av IT sedan start, certifierade mig som nätverkstekniker och utbildade mig till webbdesigner som byggde på min tidigare konstnärliga utbildning. Därtill har jag kännedom om olika kulturer då jag rest, bott och arbetat i olika länder i skilda världsdelar.

Förutom att jag på fritiden målar, har jag sedan flera år  koncentrerat mig på att arbeta med hemsidor för småföretag och privatpersoner.

Hemsidorna utvecklar mina uppdragsgivare och jag tillsammans. Vi låter hemsidorna växa fram så att de speglar uppdragsgivarens och företagets specialiteter. Jag vill att vi båda skall vara nöjda. Du stolt över dina hemsidor, jag nöjd med mitt arbete. Detta till fast pris. Se senaste produktion

gren med logga

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram